Zo sveta VZV

11. februára 2020

Prečo si vybrať vysokozdvižný vozík Hyster?

Hlavné vlastnosti vozíkov Hyster. Inteligencia, nie len sila.

Inovatívne funkcie poskytujú nižšie náklady a zlepšenú produktivitu

Na dnešnom trhu potrebujú zákazníci výrobcu vysokozdvižných vozíkov s dlhou históriou spoľahlivosti a odolnosti, ako aj výrobcu, ktorý je naďalej inovatívny a pohotový.

Inovačné tímy v spoločnosti Hyster neustále vytvárajú jedinečné funkcie vysokozdvižných vozíkov, ktoré maximalizujú produktivitu pre zákazníkov. Cieľom spoločnosti Hyster je pomáhať zvyšovať produktivitu a ziskovosť každej operácie so zákazníkmi prostredníctvom nižších prevádzkových nákladov, spoľahlivosti, obsluhy a lepšej ergonómie. Všetky inovatívne vlastnosti vysokozdvižných vozíkov Hyster® sú navrhnuté tak, aby vyhovovali týmto potrebám.

Technológia striedavého motora

Trakčné a čerpadlové motory Hyster® sú menej zložité ako bežné jednosmerné motory, poskytujú vynikajúci krútiaci moment, rýchlostné možnosti, spoľahlivosť a tepelný výkon. To všetko znamená:

  • Nižšie celkové teploty v porovnaní s ekvivalentnými jednosmernými motormi s rovnakým výkonom.
  • Nie je potrebné opravovať kefy, vybavenie kefiek a motorové komutátory.
  • Žiadne iskrenie a s tým súvisiaca údržba.
  • Celkové intervaly pravidelnej údržby sa môžu za normálnych prevádzkových podmienok predĺžiť o 500 hodín.

Výhoda LED

LED žiarovky sú mimoriadne odolné. Sú mimoriadne účinné a môžu vyžarovať svetlo rovnajúce sa žiarovke, pričom spotrebujú štyrikrát až päťkrát menej energie.

LED svetlo Hyster
LED svetlo Hyster

Impact monitor

Impact Monitor je efektívna metóda na zníženie poškodenia vozíka, zariadenia a prepravovaného produktu na základe lepšej zodpovednosti vodiča. Impact Monitor neustále sleduje pohyb vozidla a hľadá akútne zmeny v pohybe, ktoré sa môžu podobať silám nárazu. Zákazník môže ušetriť tisíce eur, ktoré by boli vynaložené na opravy alebo poškodenie produktu v dôsledku nesprávnej obsluhy vysokozdvižného vozíka.

Stožiare Vista

Stožiare Hyster® Vista ™ sa vyznačujú vnoreným kanálovým dizajnom, náklonom na 3 stupne, masívnymi oceľovými priečnymi nosníkmi a veľkým priestorom pre viditeľnosť. Mosadzné bočné prítlačné zátky umožňujú ľahké nastavenie stožiara počas pravidelnej údržby bez demontáže alebo demontáže stožiara. Stožiar systému Vista je navrhnutý a vyrobený podľa presných špecifikácií.

Hydrostatické riadenie

Základom každého zdvíhacieho vozíka je riadená náprava. Pretože riadená náprava Hyster je tak odolná, spoľahlivá a takmer bezúdržbová, už mnoho rokov sa považuje za priemyselný štandard.

Kontrolný zoznam operátora

Na základe voľby Kontrolný zoznam sa od operátora môže vyžadovať, aby sa ubezpečil, že jednotku pred uvedením do prevádzky skontroloval. Systém vozíka môže byť naprogramovaný tak, aby zabránil vznieteniu vozidla, ak kontrola nebola dokončená alebo ak si problém vyžaduje pozornosť, než sa vozík uvedie do prevádzky.

MONOTROL pedál

S pedálom Hyster® MONOTROL® máte jeden pedálový ovládač pre zrýchlenie a zmenu smeru jazdy dopredu a dozadu. Táto inovatívna konštrukcia pedálu necháva vodičovi voľné ruky na riadenie a ovládanie hydraulických pák, čo pomáha zvyšovať produktivitu.

Zobrazenie hmotnosti nákladu

Ukazovateľ hmotnosti nákladu sníma hydraulický tlak vo zdvíhacom obvode, aby určil váhu bremena. Displej poskytuje jednoduchú a ľahko čitateľnú indikáciu zaťaženia na vidliciach. Výhodou je aj usporiadanie nákladu na prepravu alebo odhad obsahu kontajnerov (tam, kde sa vyžaduje iba približná presnosť).

Mini páčky

Presné ovládanie viacerých funkcií končekmi prstov zvyšuje produktivitu a komfort obsluhy. Pre konečnú kontrolu nad prídavnými zariadeniami je možné pomocou displeja nastaviť pomocné funkcie na požadovanú úroveň.

minipáčky ovládania
Aktuality
Vysokozdvižný vozík Hyster

Prihláste sa na odber noviniek

Pridajte sa do nášho mailing zoznamu a nepremeškáte informácie o najnovších akciách a zľavách.

Vaša e-mail adresa bola úspešne pridaná!

PONÚKAME VIAC

Spoločnosť HYSTER je popredným dodávateľom vysokozdvižných vozíkov a jednou z najznámejších značiek vo svete manipulačnej techniky. Naša spoločnosť ponúka kompletný sortiment nových VZV, kvalitné použité vozíky. Ak potrebujete vysokozdvižný vozík len na krátky čas, je tu pre vás naša požičovňa. Ku všetkému nadštandardný servis a originálne diely.